Tekoäly ja tekijänoikeudet – maksuton webinar ti 5.12.2023 klo 11:00-11:30

Tekoälyasiantuntija Antti Merilehto ja tekijänoikeusjuristi Elina Koivumäki auttavat päättäjiä, johtajia ja asiantuntijoita ymmärtämään olennaiset asiat tekijänoikeuksien huomioimisessa, kun liike-elämässä opetellaan hyödyntämään tekoälyä.

Antamalla vain 30 minuuttia aikaasi ja osallistumalla maksuttomaan webinar-lähetykseemme tiistaina 5.12.2023 klo 11:00 – 11:30 saat arkikielisen opastuksen siihen, miten tekoälyn ja tekijänoikeuksien liitto luodaan riskit minimoiden.

JURIDIIKKAA ARKIKIELELLÄ. TEKOÄLYÄ INSPIROIVASTI.  

***

Webinarissa käymme läpi kolme olennaisinta eri näkökulmaa tekoälyn ja tekijänoikeuksien yhtymäkohdista:

  1. Tekoälyn koulutusdatan tekijänoikeudet
  2. Tekoälyn (prosessin) tekijänoikeudet
  3. Tekoälyn tuottaman / tekoälyavusteisesti tuotetun materiaalin tekijänoikeudet

Liike-elämän arjessa on tärkeä tunnistaa, miten tekijänoikeudet liittyvät kuhunkin kolmeen eri vaiheeseen tekoälyä hyödynnettäessä.

Ilmoittaudu mukaan täältä! Osallistumislinkki lähetetään rekisteröityneille webinar-päivän aamuna sähköpostiin.

Antti Merilehto on tietokirjailija, puhuja, valmentaja sekä liiketoimintajohdon konsultti tekoälyn hyödyntämisessä tavoitteiden saavuttamiseen. Antin teos “Tekoäly – matkaopas johtajalle” oli julkaisuvuoden myydyin businesskirja Suomessa. Tekoälyä koskevat puheenvuorot keräävät ylistäviä palautteita ymmärrettävyydestään sekä innostavuudestaan.

Elina Koivumäki on myynnin, markkinoinnin, viestinnän sekä tietosuojan juridiikan konkari, jonka slogan “JURIDIIKKAA ARKIKIELELLÄ” on saanut  yli kahden vuosikymmenen ajan hänen yritys- ja yhteisöasiakkailtaan ylistystä. Elina on Lexperience Oy:n perustaja, ja juridiikan lisäksi toimii aktiivisena enkelisijoittajana sekä kouluttajana, valmentajana, puhujana sekä juontajana.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan Antin ja Elinan duo-esiintymiseen ja saamaan konkreettisia oppeja suoraan omaan työhön vietäväksi – täältä maksutta mukaan!

Kysyttävää? Vastaamme mielellämme kysymyksiin sähköpostiosoitteessa koulutus@merilehto.com.

*Kuvituskuva on luotu OpenAI:n ChatGPT ja DALL-E -tekoälytyökalujen avulla. Promptina käytettiin: “Luo kuva, missä on oikeustalo ja sen taustalla auringonlasku. Kuvassa oikeustaloa lähestyy erilaisia robotteja sen sivuilta, matkalla kohti oikeustalon sisäänkäyntiä. Kuvasuhde 16:9 ja kuva on otettu ammattilaiskameralla.”

 

Liity sähköpostiyhteisööni

Liittymällä sähköpostiyhteisööni saat:

  • ilmoituksen uusista blogijulkaisuista
  • kutsuja tapahtumiin
  • silloin tällöin muita osaamisalueisiini (juridiikka, asiakaskokemus, yrittäminen) liittyviä infoviestejä