Elina hallitustyössä

Autan suur- ja kasvuyrityksiä saamaan minusta yrityksen haluamia tuloksia aikaansaavan hallitusjäsenen, ilman tarvetta pitkälle perehdytykselle – lukuisten jo suosittelemana osaajana. 

Businessosaamista juristin taustalla

Vuoden 2024 alusta alkaen haen uusia hallituspaikkoja erityisesti B2C-liiketoiminnan suuryritysten parista. Elämäntilanteeni sallii nyt ajankäytön jakamista myös säännöllisemmin muutamiin hallitusvastuisiin, ja olen hyvin motivoitunut toimimaan yritysten apuna hallitustyössä. 

 

Vahvuuksiani hallitustyössä ovat:

 • vahva substanssiosaaminen relevanteista teemoista
  • tietosuoja
  • brändien, markkinoinnin, myynnin ja viestinnän juridiikka
  • digitaalisen liiketoiminnan juridiikka
 • nykyaikaiset viestintä-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, esiintymistaidot sekä psykologinen ajattelutapa
 • laajat ja monipuoliset verkostot
 • ymmärrys liiketoiminnan harjoittamisesta laaja-alaisesti eri toimialoilla 23 juristivuoden kokemuksella
 • osaaminen osakeyhtiöasioissa kahden oman osakeyhtiön yrittäjänä, startup-yrityksen co-founderina 2018–2021 sekä enkelisijoittajana kasvuyhtiöissä

Lähetän mielelläni pyydettäessä kattavan suomen- ja englanninkielisen esittelymateriaalini hallitustyöskentelyyn liittyen, sisältäen myös useita referenssejä hallituskollegoilta eri osakeyhtiöissä sekä järjestöissä. 

Kokemukseni hallitustyöstä

Ensimmäisen hallitusvastuuni työelämässä sain vuonna 2006, 29-vuotiaana juristina, kun minut kutsuttiin MARK Suomen Markkinointiliiton hallitukseen. Muistan vieläkin sen jännityksen, kun pidin vaalipuheen syyskokouksessa, tulin valituksi ja sain liittyä arvostamieni konkareiden mukaan markkinointialan toimiedellytyksiä parantamaan!

Vajaan 20 hallitustyövuoden aikana olen saanut olla auttamassa seuraavia yrityksiä ja järjestöjä:

Lisäksi olen toiminut Kyrö Distillery Companyn advisory board -kokoonpanossa helmikuusta 2014 alkaen.

Raikasta, eteenpäin katsovaa businessosaamista juristitaustalla – ei pykälien taakse piiloutuvaa corporate governance –näkökulmaa. Tutustutaanko lisää?