Elina esiintyjänä

Hanki tapahtumaasi esiintyjä, jonka kanssa voit itse rentoutua ja keskittyä omalta kannaltasi olennaiseen!

 

Kiinnitän erityistä huomiota tarpeisiinne esiintymistä suunniteltaessa, ja pidän huolen, että annan 110 % osaamisestani ja innostavasta persoonastani teidän H-hetkellänne.

Minkälaisissa tapahtumissa esiinnyn?

Puhujana tuon ymmärrettävää ja innostavaa sisältöä juridiikan  osaamisalueistani, neuvottelu- ja viestintä- sekä esiintymistaidoista, uramuutostarinastani, asiantuntijan henkilöbrändin vahvistamisesta sekä ”social selling” -myyntitaidoista.


Esimerkkejä asiakkaista, jotka ovat tilanneet minulta koulutuksia, valmennuksia ja/tai puheita: Aller Media, Atria, Bilia, Bonfire
Agency, Dingle, Elisa, Ellun Kanat, Eläketurvakeskus, Evento, Helsingin seudun
kauppakamari, I&O Partners, Jokerit, Juristiliitto, Kaupan liitto, Kesko, Kiinteistöliitto, Liiga, Markkinatutkimusliitto, Otava, Paulig, Sales Communications, Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto, Suomen Nuorkauppakamarit, Suomen Yrittäjät, Tapahtumateollisuus, Ulkoministeriö, Vallila Interior, Taideyliopisto, YTK ja xEdu.


Juontajana pidän lankoja luotettavasti käsissä niin erilaisissa seminaari- ja muissa tapahtumissa kuin satojen osallistujien iltagaaloissa ja muissa yritysjuhlissa.

Kaikkia lueteltuja esiintymisiä teen yritysten, viranomaisten sekä järjestöjen järjestämissä sisäisissä sekä yleisölle avoimissa tapahtumissa, niin livetapahtumissa kuin etätapahtumissa.

Haluatko tapahtumaasi kokeneen ja kiitetyn juontajan, joka ymmärtää laaja-alaisesti yhteiskunnan ja liike-elämän eri osa-alueita, pystyen tarttumaan hetkessä olennaiseen ja auttamaan tapahtumanne tavoitteisiin pääsyssä?