Elina esiintyjänä

Hanki tapahtumaasi esiintyjä, jonka kanssa voit itse rentoutua ja keskittyä omalta kannaltasi olennaiseen!

 

Kiinnitän erityistä huomiota tarpeisiinne esiintymistä suunniteltaessa, ja pidän huolen, että annan 110 % osaamisestani ja innostavasta persoonastani teidän H-hetkellänne.

Minkälaisissa tapahtumissa esiinnyn?

Yritysten ja järjestöjen business-tapahtumat ovat esiintymistyöni
kulmakivi eli koen olevani eniten hyödyksi niiden asiakastapahtumissa
sekä sisäisissä tapahtumissa, sekä erilaisissa avoimissa seminaari- ja
kongressitapahtumissa. Iltatilaisuuksien osalta mm. juonnan erilaisia
yritysmaailman palkintogaaloja. 

 

Tilaajat kiittävät palautteessaan juontajatyötäni erityisesti siitä,
kuinka laaja-alainen liike-elämän ymmärrykseni ja kokemukseni
mahdollistaa hyvin monipuolisten teemojen juontamisen, haastattelun ja
kommentoinnin vailla suurta taustatyötä taikka pelkoa “sanattomaksi menemisestä”.

 

Esiintymistyötä teen suomen ja englannin kielellä, puhettani englanniksi kiitetään hyvin sujuvaksi ja ilman aksenttia olevaksi. 

 

Puhujana tuon ymmärrettävää ja innostavaa sisältöä juridiikan  osaamisalueistani, neuvottelu- ja viestintä- sekä esiintymistaidoista, uramuutostarinastani, asiantuntijan henkilöbrändin vahvistamisesta sekä ”social selling” -myyntitaidoista.

 

Esimerkkejä asiakkaista, jotka ovat tilanneet minulta koulutuksia, valmennuksia ja/tai puheita: Aller Media, Atria, Berner, Bilia, Bonfire

Agency, Dingle, Elisa, Ellun Kanat, Eläketurvakeskus, Evento, Helsingin seudun kauppakamari, I&O Partners, Jokerit, Juristiliitto, Kaupan liitto, Kesko, Kiinteistöliitto, Liiga, Markkinatutkimusliitto, Otava, Paulig, Sales Communications, Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto, Suomen Nuorkauppakamarit, Suomen Yrittäjät, Tapahtumateollisuus, Ulkoministeriö, Vallila Interior, Taideyliopisto, Tampereen Yliopisto, YTK ja xEdu.

 

Juontajana pidän lankoja luotettavasti käsissä niin erilaisissa seminaari- ja muissa tapahtumissa kuin satojen osallistujien iltagaaloissa ja muissa yritysjuhlissa.

 

Esimerkkejä suuremmista tapahtumista, missä olen toiminut tilattuna juontajana: Bonfire Agencyn AJATUSJOHTAJAT 2023 -gaala, Autoliiton Luulot pois autoilusta -podcast-sarja 2022-2023, S-Pankki-konsernin henkilöstöjuhlat 2022, 2019 sekä 2018, CMAD.fi Community Manager Appreciation Day sekä sen iltajuhlana Anssi Kelan yksityiskonsertti Kelan kotistudiolta suorana lähetyksenä 2021, Bonfire-vaikuttajaverkoston joulujuhla 2019 ja 2018, Update Forum of Restaurant Business -seminaari 2019 ja 2018, Geroclub ry:n Gerogaala 2018, Evento Awards -palkintogaala 2016.

 

Kaikkia lueteltuja esiintymisiä teen yritysten, viranomaisten sekä järjestöjen järjestämissä sisäisissä sekä yleisölle avoimissa tapahtumissa, niin livetapahtumissa kuin etätapahtumissa.

Haluatko tapahtumaasi kokeneen ja kiitetyn juontajan, joka ymmärtää laaja-alaisesti yhteiskunnan ja liike-elämän eri osa-alueita, pystyen tarttumaan hetkessä olennaiseen ja auttamaan tapahtumanne tavoitteisiin pääsyssä?