Lakiasiainjohtajaksi dentsu Finland Oy:öön osa-aikaisesti 1.1.2024 alkaen

Uusi vuosi tarkoittaa monille uusia alkuja, samoin itselleni 2024 alussa.

Dataan, mediaan, markkinointiin ja viestintään liittyvä sääntely on ollut voimakkaassa kasvussa jo pitkään, eikä se näytä hidastumisen merkkejä. Tämä kehitys tekee entistä tärkeämmäksi, että media- ja markkinointialan palveluntarjoajat eivät ainoastaan pysy ajan tasalla muuttuvista säädöksistä ja tulkinnoista, vaan myös aktiivisesti soveltavat niitä edelläkävijämäisesti toiminnassaan.

On ilo saada kertoa, että olen Lexperience Oy:ni kautta solminut dentsu Finland Oy:n kanssa sopimuksen lakiasiainjohtajan osa-aikaisesta työstä 1.1.2024 alkaen. Tässä roolissa vastaan dentsun Suomen ja Baltian liiketoimintojen juridiikasta, yhteistyössä kansainvälisen juristitiimin kanssa, tukien dentsun ammattilaisten työtä mediaan, markkinointiin, tutkimuksiin, dataan sekä asiakaskokemukseen liittyvissä palveluissamme.

Pääsin eilen tutustumaan kasvokkain koko Suomen 130-henkiseen tiimiin dentsu Day -päivässä Siltasaarenkadun uusissa toimistotiloissa, ja vastaanotto on ollut todella lämmin ensimmäisen parin viikon aikana sekä Suomen kollegoiden että EMEA:n lakitiimin puolesta. dentsulla työskentelee 66,000 ihmistä globaalisti 143 markkinalla 11,000 asiakkaan kanssa. 🌎

Vuonna 2000, aloittaessani markkinointijuridiikan ja tietosuojajuridiikan palveluntarjoajana asianajotoimistossa, muistan sanoneeni jo heti työurani alkumetreillä olevani kiinnostunut työmahdollisuuksista, missä voi yhdistää modernien alojen juridiikan sekä luovan työn. Tämä työvuoden 2024 käynnistävä uusi osa-aikainen toimenkuvani tuntuu hyvältä.

Lämmin kiitos dentsu Finland Oy:n CEO Anna Salo luottamuksesta, pyrin tuottamaan tuloksellista juridiikkaa arkikielellä tiimillemme sekä asiakkaillemme.

✅ Osa-aikaisen lakiasiainjohtajan töiden rinnalla jatkan työskentelyä muissa tehtävissäni, eli liikejuridiikan palveluntarjoajana yrityksille ja järjestöille, sekä kouluttajana, valmentajana, juontajana ja enkelisijoittajana.

Oma vuoteni on alkanut turbulenttia päättynyttä vuotta valoisammissa merkeissä, toivottavasti myös Sinulla!

Liity sähköpostiyhteisööni

Liittymällä sähköpostiyhteisööni saat:

  • ilmoituksen uusista blogijulkaisuista
  • kutsuja tapahtumiin
  • silloin tällöin muita osaamisalueisiini (juridiikka, asiakaskokemus, yrittäminen) liittyviä infoviestejä