Haluatko viettää tunnin kanssani?

Haluatko sinä tai tuttusi viettää tunnin kanssani (maksutta)?

Julkaisin 9.3.2018 LinkedIn-profiilissani tämän blogipostauksen tekstin, ja se synnytti suuren määrän huomiota ja reaktioita.

Ison asianajotoimiston osakkuudesta irtautumiseni jälkeen oma ”give back” -ajatteluni on vahvistunut entisestään ja haluan olla auttamassa erityisesti nuorempia (< 35 v).

Saan tällä hetkellä viikoittain useita yhteydenottoja, joissa minua halutaan tavata sparraamisavun merkeissä. Olen kiitollinen jokaisesta kontaktoinnista!

Varasin kalenteristani tiistain 19.6.2018 ja keskiviikon 20.6.2018 antaakseni aikaani ja kokemustani sitä haluavien käyttöön.

Vietän 14 x 55 min ajan one-to-one -keskusteluissa valittujen kanssa Helsingin Jätkäsaaressa tapahtumahotelli Huoneen inspiroivissa tiloissa (olen Huoneen osakas ja hallituksessa olin jäsenenä lokakuusta 2015 marraskuuhun 2017).

Kuinka päästä mukaan? Lähettämällä viimeistään 15.5.2018 sähköpostia tai postia assistentilleni Eero Autiolle (eero @ elinakoivumaki . com) ja perustelemalla, miksi juuri sinut tulisi valita.

Hakemuksen muodolla ei ole väliä, se voi olla tekstiä, videota tai jotain muuta. Ainoa pyyntö on kertoa ikäsi. Postiosoite: Lexperience, PL 123, 02101 Espoo. Be creative!

Jos tiedät jonkun muun, joka tästä voisi olla kiinnostunut, vinkkaa ihmeessä hänelle. Mikäli kiinnostusta tulee runsaasti, lupaan järjestää vastaavia sparrauspäiviä uudelleen.

#giveback #jaaosaamistasi #tutustuihmisiin #auta

P.S. Alla olevassa kuvassa olen Huoneen LOISTAVA-salissa yhdessä TET-harjoittelijani Isabella Heikkilän kanssa syksyllä 2016 – vietimme ikimuistoisen 2 viikkoa yhdessä tuolloin!

Liity sähköpostiyhteisööni

Liittymällä sähköpostiyhteisööni saat:

  • ilmoituksen uusista blogijulkaisuista
  • kutsuja tapahtumiin
  • silloin tällöin muita osaamisalueisiini (juridiikka, asiakaskokemus, yrittäminen) liittyviä infoviestejä