Hallitustyö FiBAN:ssa jatkuu toiselle kaudelle

Uutisia hallitustöiden maailmasta: ilo ja kunnia jatkaa toiselle vuodelle Finnish Business Angels Network (FiBAN):n hallituksessa, kiitos luottamuksesta jäsenistölle!

Pj Annukka Mickelsson (kuvassa vieressäni) luotsaa seitsikkoamme, jossa lisäksemme kuvassa näkyvät vasemmalta Antti Lehtimäki, Kim Väisänen, Pia Kantola ja Eljas Repo, sekä kuvasta puuttuva Esa Kinnunen.

Lähes 700-jäseninen FiBAN-verkosto jatkaa kasvuaan, yksityinen pääomasijoittaminen listaamattomiin kasvuyhtiöihin niiden polun alussa tulee suositummaksi ja yhä useamman ihmisen valintapalettiin, kun pohditaan erilaisia tapoja olla luomassa työpaikkoja, innovaatioita, kasvua ja toivottavasti myös vahvoja menestystarinoita sijoitusmielessä!

Kiinnostaako enkelisijoittaminen sekä laaja ja aktiivisesti toimiva FiBAN-verkosto? Kerron mielelläni lisää, taikka pingaan myös erinomaisen TJ:mme Amel Gailyn tähän – häneltä saa parhaat tiedot FiBAN-jäsenyydestä ja toiminnasta! FiBAN:n jäsenyys ei edellytä, että olet vielä tehnyt ensimmäisen sijoituksesi yksityishenkilönä tai sijoitusyhtiösi kautta, mukaan pääsee myös kiinnostusvaiheessa jäsenkriteerien muutoin täyttyessä; tervetuloa!

#FiBAN

Kuva: Wasim Al-Nasser / FiBAN

Liity sähköpostiyhteisööni

Liittymällä sähköpostiyhteisööni saat:

  • ilmoituksen uusista blogijulkaisuista
  • kutsuja tapahtumiin
  • silloin tällöin muita osaamisalueisiini (juridiikka, asiakaskokemus, yrittäminen) liittyviä infoviestejä