MARKKINOINTIJURIDIIKKA-kirja ennakkotilattavissa + tervetuloa julkkareihin 12.1.2023 klo 17!

Kysytty, uudistettu versio palkitusta MARKKINOINTIJURIDIIKKA-teoksesta on tulossa vuodenvaihteessa – ennakkotilaus on nyt auki, varmista oma kirjasi ensimmäisten joukossa! Tekstin lopussa kutsu maksuttomiin etäjulkkareihin 12.1.2023.

Koodilla ELINA saat kirjan ensimmäisten joukossa pöydällesi, ja -20 % edulla 31.12.2022 saakka. Tästä tilaamaan!

Liittyykö työhösi markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja sisällöntuotannon suunnittelu ja/tai toteuttaminen? Tunnetko niiden lukuisat ja nopeasti muuttuvat juridiikan säännöt?

MARKKINOINTIJURIDIIKKA-teos on arkikielinen, kattava ja käytännön ohjeita antava kirja markkinointijuridiikan konkarilta. OTM Elina Koivumäki on työskennellyt juristina vuodesta 2000 alkaen kotimaisten ja ulkomaisten yritysten, järjestöjen sekä julkisyhteisöjen kanssa neuvoen niitä tehokkaaseen, kiinnostavaan, mutta lainmukaiseen liiketoimintaan.
Elinan ura asianajotoimistoissa 2000-2016 ja oman yrityksen Lexperience Oy:n perustajana 2016 alkaen on sisältänyt jatkuvaa sukeltamista kymmenien eri toimialojen arkeen, antaen hänelle laajan ymmärryksen markkinoinnin, myynnin ja viestinnän arkeen Suomessa.

Elina on tunnettu myös itse aktiivisena markkinoijana, sisällöntuottajana sekä kaupallisten yhteistöiden tekijänä, antaen hänelle arvokasta käytännön näkemystä myynninedistämisestä juridiikan rinnalla.

Elinan motto on ”juridiikkaa arkikielellä”, ja tämä on ollut MARKKINOINTIJURIDIIKKA-teoksen kantava voima sen ensimmäisestä painoksesta vuodelta 2010 lukien. Kirjaa julkaistiin vuosittain päivitettynä versiona vuoteen 2018 saakka.

Nyt julkaistava kirja on 2018 version paljon pyydetty, uudistettu teos. Kokonaan uutta tulevassa kirjassa on vaikuttajamarkkinoinnin juridiikkaa koskeva luku. Sen lisäksi kirjaan on kauttaaltaan päivitetty vuoden 2018 muuttuneet lainsäännökset, viranomaislinjaukset sekä hyödyllisimmät oikeuskäytännön päätökset analyyseineen.
Kirjassa käsitellään markkinoinnin, myynnin ja viestinnän juridiikkaa sekä kuluttajille että yrityksille suunnattujen tuotteiden ja palveluiden osalta eli se soveltuu sekä B2C- että B2B -liiketoiminnoille.

Kirjalla on runsaasti vakituisia lukijoita, jotka kiittävät palautteessaan kirjan käytettävyyttä huoneentaulumaisesti omassa työssä. ”Katson aina sisältöjä ja kampanjoita suunnitellessamme MARKKINOINTIJURIDIIKKA -teoksesta, mitä pitikään muistaa ottaa huomioon!” on viesti, jota kirjasta toistuvasti saadaan.

Kirjan julkistamista juhlistetaan torstaina 12.1.2023 klo 17 – 18 maksuttomassa etätilaisuudessa – lämpimästi tervetuloa linjoille mukaan, ilmoittautumaan pääset täältä!

#Markkinointijuridiikka

Liity sähköpostiyhteisööni

Liittymällä sähköpostiyhteisööni saat:

  • ilmoituksen uusista blogijulkaisuista
  • kutsuja tapahtumiin
  • silloin tällöin muita osaamisalueisiini (juridiikka, asiakaskokemus, yrittäminen) liittyviä infoviestejä