Tapahtuma

Markkinoinnin ja viestinnän juridiikan webinar

22.4.2020
12:30 – 15:00

Tervetuloa oppimaan arkikielisessä ja käytännön ratkaisuja antavassa webinar-koulutuksessa, kuinka välttää markkinoinnin ja viestinnän juridiset sudenkuopat!

Webinar-koulutus toteutetaan TV-tasoisella, huippulaadukkaalla tuotannolla Sound Enginen studiolta. Ruudultasi näet sekä minut kouluttajana että koulutusmateriaalin, jonka saat koulutuksen jälkeen sähköpostitse myös käyttöön. Lisäksi pystyt lähettämään minulle kysymyksiä koulutuksen aikana.

 

KOULUTUKSEN ESITTELY:

Elämme yhä visuaalisemmassa maailmassa. Asiakkaille, jäsenille, potentiaalisille asiakkaille ja jäsenille, sidosryhmille ja omalle henkilöstölle halutaan viestiä entistä enemmän kuvien ja videoiden avulla. Lisäksi verkossa jaetaan paljon muiden tuottamaa aineistoa. Myyntiä lisätään vaikuttajamarkkinoinnin ja muiden promootioiden avulla, ja kohderyhmiä halutaan kontaktoida suoramarkkinoinnin keinoin.

Tämän koulutuksen jälkeen sinulla on uutta osaamista ja kattava käytännön työkalupakki juridisesti riskittömämpään markkinointiin ja viestintään. Osallistumalla koulutukseen parannat markkinointi- ja viestintätoimintojenne laatua ja turvallisuutta, ja sitä kautta vähennät lainvastaiseen toimintaan liittyviä juridisia ja maineriskejä.

Koulutus soveltuu sekä kuluttaja- että yritysliiketoiminnoissa toimiville ja myös järjestöissä tai julkishallinnossa toimiville.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia teemoja ratkaisuineen:

• tekijänoikeuslailla suojattujen aineistojen (kuten kuvien ja videoiden) käyttö markkinoinnissa ja viestinnässä
• kuinka toteuttaa vaikuttajamarkkinointia ja mm. välttää piilomainonta
• markkinointiarpajaiset ja -kilpailut
• someviestintä työntekijän näkökulmasta (mm. lojaliteettivelvoite ja liikesalaisuudet)
• henkilötietojen käsittely suoramarkkinointiin ja asiakasviestintään

Koulutuksen hinta on € 99 (+ alv) / henkilö. Mikäli organisaationne on kiinnostunut kouluttamaan useampaa kuin yhtä henkilöä tässä webinarissa, pyydän ottamaan yhteyttä soittamalla, WhatsAppilla tai sähköpostitse, niin sovitaan teille sopiva ryhmälisenssi (040 555 35 79 / elina@elinakoivumaki.com)

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ja osallistumisehdot löydät täältä.

Tervetuloa oppimaan!

Tiedot

Paikka: verkossa
Päivämäärä: 22.4.2020
Aikataulu: 12:30 – 15:00