Tapahtuma

Board Company Oy:n Board Certificate -valmennusohjelman fasilitointi

13.5.2024
8:30 – 18:00

Toimin Suomeen laajentuneen Board Company Oy:n Board Certificate -hallitusvalmennusohjelman fasilitaattorina, juontaen valmennuksen koulutuspäivät.

Ensimmäinen valmennusohjelma pidetään ma 13.5. – ke 15.5.2024 Helsingin Grand Central -hotellissa.

Board Companyn tavoitteena on vahvistaa osallistujaa aktiivisena hallituksen jäsenenä. Board Certificate -valmennusohjelma on rakennettu käytännön hallitustyöskentelyn ympärille keskittyen talouteen, strategiaan ja arvon luomiseen hallitustyössä.

Board Certificate tarjoaa työkalut tarttua haastavaan hallitustyöhön. Sen avulla voit toimia entistä paremmin ja tehokkaammin hallitustyöskentelyssä – ja samalla minimoida oman henkilökohtaisen korvausvastuusi.

Yhdessä useiden Suomen johtavien konsulttien ja yritysten kanssa Board Company on kehittänyt intensiivisen ja erittäin korkeatasoisen koulutusohjelman. Board Company on toiminut useissa Euroopan maissa vuodesta 2011 lähtien hallitusjäsenten kanssa ja tuntee kasvavan johtamisvastuun ja osaamisvaatimukset, joita he kohtaavat työssään. Siksi Board Company ymmärtää sen tärkeyden, että hallituksen uusi jäsen tarttuu tehtäväänsä vahvana ja varmoin ottein.

Board Certificate -kouluttajilla on vankka teoreettinen tietopohja ja sen ohella merkittävää käytännön kokemusta arvoa luovasta hallitustyöskentelystä.

Lisätietoja valmennusohjelmasta saat tätä kautta.

Tiedot

Paikka: Scandic Grand Central Helsinki
Päivämäärä: 13.5.2024
Aikataulu: 8:30 – 18:00