Blogini uusi ilme on valmis – astun uudelle tasolle!

Tämä on ilon päivä! Syksyn mittaan toteutettu projekti on valmis ja blogini julkaistaan uudessa uljaassa ulkoasussa tänään. Avasin blogini 23.2.2016, pitkään kestäneen halun ja ideoinnin jälkeen. Tiesin, etten ole ammattilainen verkkopalvelun luovassa suunnittelussa tai teknisessä toteutuksessa. Päätin kuitenkin avata blogin omin voimineni, sillä sisäinen paloni saada oma media ajatusteni esiintuomiseen kävi liian suureksi.

Kun lopetin työni ja osakkuuteni isossa asianajotoimistossa syyskuussa, oli yksi ensimmäisiä päätöksiäni lähteä luomaan blogista myös visuaalisesti sellaista, josta olin alusta asti haaveillut.

Tiesin heti, kenelle soittaa. Valitsin kännykästäni tutun numeron Kuopioon, mainostoimisto AD Kiivi Oy:n luovalle johtajalle ja osakkaalle Tatu Ahoselle. Tatuun olen tutustunut MARK Suomen Markkinointiliiton toiminnan kautta noin 10 vuotta sitten. Olen pitänyt hänestä ensi tapaamisesta asti.

Erityisen hyvin muistan päivämäärän 11.6.2010. Olin Savossa osallistumassa MARK:n Media Tekomäessä -seminaariin (kesän vastapaino jokatalviselle Media mäessä -tapahtumalle Tahkolla). Seminaarin ohjelmassa oli mm. ryhmätyö, jossa teimme printtimainokset oikealle uutuusalkoholijuomalle. Ryhmätyötä toteutettiin eri tehtäväalueilla. Yksi alueista oli mainoksen visuaalinen toteuttaminen ja tekijänä oli Tatu Ahonen.

En koskaan unohda, miten hienoa oli seurata markkinointiviestinnän ammattilaisen työskentelyä konkreettisesti selän takaa. Millaisella vauhdilla hän siinä leikkimielisen kilpailun aikana toteutti suullisesti kuvaamamme vision ilmiasuun, joka vastasi ideaamme erinomaisesti. Silloin tein mielessäni päätöksen, että jonain päivänä minä haluan tehdä Tatun kanssa oikeastikin yhteistyötä.

Nyt se päivä on koittanut, ja ilolla ja ylpeydellä saan esitellä uudistuneen blogini, jonka luomisessa Tatulla on merkittävä rooli. Koska Tatu tuntee minut, hän osasi hienosti ehdottaa uudistuksen elementtejä, ja ensimmäiset vedokset nähtyäni tunsin heti uuden ilmeen omakseni.

Pidemmittä puheitta: ladies and gentlemen, tervetuloa blogini 2.0 version pariin – toivottavasti tuotamme sinulle hyötyä ja viihdettä, sopivassa suhteessa!

Espoossa, 19.12.2016

Elina Koivumäki

Liity sähköpostiyhteisööni

Liittymällä sähköpostiyhteisööni saat:

  • ilmoituksen uusista blogijulkaisuista
  • kutsuja tapahtumiin
  • silloin tällöin muita osaamisalueisiini (juridiikka, asiakaskokemus, yrittäminen) liittyviä infoviestejä