Asiakaskokemuksia tuottamaan: kohti tuntematonta tulevaisuutta

Vain muutos on pysyvää. Lokakuussa 1999 astuin 22-vuotiaana oikeustieteen ylioppilaana sisään Fredrikinkadulle asianajotoimisto Heinoselle graduani kirjoittamaan. Nyt, kuukautta vaille 17 vuotta myöhemmin, 39-vuotiaana asianajajana, olen tehnyt päätöksen astua Eversheds-asianajokonsernista ulos. Olen viime viikolla ilmoittanut päätöksestäni lopettaa työni konsernin palveluksessa ja luopua osakkuudestani. Näiden vuosien aikana työyhteisöni on muuttunut 22:sta kollegasta 170:een Suomessa ja 4.000:een maailmalla. Työpaikkani nimi on ollut Asianajotoimisto Heinonen Law Oy, Asianajotoimisto Heinonen & Co Oy, Asianajotoimisto Juridia Oy, Asianajotoimisto JuridiaBützow Oy, Asianajotoimisto JB Eversheds Oy ja viimeisempänä Eversheds Asianajotoimisto Oy. Nimi ja yhtiörakenne ovat vaihtuneet moneen kertaan, monet kollegoistani sen sijaan ovat kulkeneet rinnalla lähes koko 17 vuoden ajan.

Ensi viikosta alkaen jatkan ensin kohta 15 kk vanhan kuopuksemme kanssa arkea kotonamme Espoossa ja pohdin vaihtoehtoja työunelmieni toteuttamiselle – erikoinen ja hieno tunne, kun edessä on tuntemattomia mahdollisuuksia!

Puhujakeikkoja ym. hoidan syksyn mittaan oman yritykseni kautta ja työpaikan sähköpostiosoitteen lakatessa toimimasta siirryn käyttämään kokonaan elina@elinakoivumaki.com osoitetta. Sydän täynnä muistoja ja oppeja kollegoilta ja asiakkailta, avoimin mielin kohti uutta.

Juridiikan ja asiakaskokemuksen lisäksi saatan blogissani syksyn mittaan kertoa mietteitä ja välähdyksiä uusien ovien avautumisesta – olisiko sellaista kiinnostavaa lukea?

Hyvää syksyn alkua ja kiitos jo tässä vaiheessa lukuisista kannustavista viesteistä ja yhteydenotoista, joita 3 päivää sitten sosiaalisessa mediassa julkaisemani uutinen on synnyttänyt – it’s all about people!

Liity sähköpostiyhteisööni

Liittymällä sähköpostiyhteisööni saat:

  • ilmoituksen uusista blogijulkaisuista
  • kutsuja tapahtumiin
  • silloin tällöin muita osaamisalueisiini (juridiikka, asiakaskokemus, yrittäminen) liittyviä infoviestejä