Elina startup-yrittäjänä

Kesällä 2018 sai alkunsa startup-yritys Growpolis, jonka yksi kolmesta perustajaosakkaasta olen.

 

Kasvuyhtiöiden neuvonantajan ja sijoittajan roolista oli luonteva ja kiinnostava lähteä myös ”kädet savessa” luomaan uutta liiketoimintaa.

Mistä on kyse?

Growpolis yksinkertaistaa uusien yritysten kasvupolun. Olemme luoneet yhden luukun -periaatteella toimivan yhteisön ja kauppapaikan yritysten tarvitsemille B2B-palveluille, kuten juridiikalle, taloushallinnolle, IPR-suojauksille ja pitchaus-valmennuksille.

 

Kasvuyhtiöiden innovaattorit voivat optimoida ajankäyttönsä siihen, miksi yhtiönsä perustivat eli tuotteensa ja palvelunsa kehittämiseen. Growpoliksen kokoama palveluntarjoajaverkosto hoitaa kaiken ydintoimintaa tukevan palvelutuotannon, ennakoitavin kustannuksin ja uudenlaisella datan keruu- ja analysointitavalla.

Mistä kaikki sai alkunsa?

Me perustajat olimme vuosien ajan todistaneet työssämme juristeina, hallitusten jäseninä sekä sijoittajina, kuinka valtaosa uusista kasvua tavoittelevista yrityksistä kamppailee samanlaisten haasteiden kanssa. Aloimme pohtia, miten teknologian avulla voitaisiin ratkaista monia B2B- palvelutuotantoon liittyviä kehityskohteita.

 

Kesällä 2018 käynnistettiin Growpolis-platformin suunnittelu- ja toteutustyö, ja vuonna 2020 teknologia oli valmis pilottiasiakkuuksille ja kaupalliselle lanseeraukselle.

Kiinnostuitko kasvunne kiihdyttämisestä? Growpolis-yhteisöön liittyminen on maksutonta, ja toivotamme kaikki kiinnostuneet mukaan!